Mi okozhatja, hogy hullámokban jön csak a melegvíz?
Figyelt kérdés
A konyhában tökéletesen jön, tűz forró, de a fürdőszobában, a kádnál olyat csinál, hogy eleinte tűz forró, aztán visszaáll langyosra, de van hogy hullámokban jön. Hiába engednék én tűz forró vizet, csak langyos. Ami viszont a legérdekesebb az egészben, hogy ha átkapcsolom zuhanyra a csapot, akkor ott tűz forróan is jön, de sima csapból nem. Egyszerűen nem jövök rá mi okozhatja. Tudna segíteni valaki?2021. jan. 27. 19:14
1/11 anonim válasza:
Milyen fajta csapod van? Régebbi fajta tekerős vagy egykaros?
3/11 A kérdező kommentje:
Ilyen csapom van:
A melegvizet kombi gázkazán csinálja. A konyhában tökéletesen meleg is, pedig messzebb is van tőle, mint a füri.
2021. jan. 27. 19:39
4/11 anonim válasza:
Mert kihűl a víz kicsi a bojler vagy valaki már kiengedte a meleg víz java részét .
5/11 A kérdező kommentje:
Nincs bojler. Kondenzációs kombi gázkazán csinálja a melegvizet. Átfolyós. Nincs bojler és mint már említettem, a konyhában folyamatosan van tűz forró melegvíz.
2021. jan. 27. 19:42
6/11 anonim válasza:
Nálunk is ilyen, egyrészt gyenge a víznyomás (ilyen állítható zuhanyfejjel segítettünk rá, ahol a víz erősségét állítani tudod, nem az igazi), másrészt szerintem nem egyenletesen engedi át a vizet, vagy nem tudom.
7/11 anonim válasza:
Amikor megnyitod a fürdőben a vizet, akkor a kazán rendesen megy, nem kapcsolgat ki-be közben?
8/11 A kérdező kommentje:
Nem kapcsolgat. Folyamatosan megy.
2021. jan. 27. 21:07
9/11 Miss Endzsi válasza:
Voltam ilyen albérletben, azt hiszem az volt abaj, hogy a kazánhoz való baba(nem tudom pontosan mire való, a nyomáshoz van köze) nem volt megfelelő helyre beszerelve, lent volt a földön.
10/11 anonim válasza:
Visszamodulál a kazán, lehet tele van a perlátor (szűrő) ahol kifolyik a víz, és nagyon lefolytja, tusnál meg ugye ezt kikerüli. Szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!