Hogyan szoktak padlást javítani?
Figyelt kérdés
Bocsánat de egyedülélő nőként nem tudom.
Tehá rozoga a padláson a járófelület. Ezt ha vissza bontják akkor magyarul a szobákban a plafon " lyukas" lesz? Nem találtam videót erre.
Illetve aszbeszt szőnyeget találtunk fent vagy 5 méter... Ezt hova tudom elvitetni? Mit csináljunk vele?
2021. jan. 20. 08:27
1/5 anonim válasza:
Hosszú pallókat szoktak lerakni járófelületnek.
Az azbesztnek veszélyes hulladékudvart keress.
2/5 anonim válasza:
Az azbeszt az egézségre nagyon veszélyes elavult szigetelő anyag!
A megbontása is veszélyes,olyan céget kellene keresned aki felszedi egyben el is viszi,majd leszigeteli a padlásod.Igy van esélyed elvitetni amúgy nagyon nehéz lesz!De nem lesz olcsó a történet de egyszer meg kell csinálni rendessen és le a gond.
3/5 anonim válasza:
Felteszem, vályogházról beszélünk. Ennélfogva az azbeszt elszállítása s komoly kihívást jelentene a családi büdzsének. Takard le egy darab fóliával, aztán hagyd ott, ahol van, hacsak nincs útban.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem vályogház hanem tégla. Életveszélyes a padlás nem akarok beszakadni
2021. jan. 22. 13:57
5/5 anonim válasza:
Akkor tedd azt amit leírt az első válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!