Anonym1s kérdése:
Tegnap delutan csinaltak aljzatkiegyenlitest zsakos baumit szarazbetonnal 3-4 cm vastagsagban es ma reggelre be van repedezve az egesz felulet, enyhen pupos is a kozepen, es a repedesek menten is. Mi lehet a hiba es lehet e javitani?
Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 09:32
1/9 anonim válasza:
Előtte kezelted valamivel a régi felületet?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem en csinaltam, hanem burkolo, de lekentek murexin LF1 melyalapozoval. Az aggaszt, hogy ha mar masnap reggelre igy nez ki, milyen lehet 1-2 honap mulva? Burkolatot nem is merek igy ra rakatni.
2020. okt. 31. 10:14
3/9 anonim válasza:
Facebook-építőipari szégyenfal-.
4/9 anonim válasza:
Sajnos elképzelhető, hogy azt lehet felverni, meg az alábbi videó alapján talán nem is ilyen alapozót és masfajta betont kellett volna használni.
5/9 anonim válasza:
Mire öntötték a betont?
Cement lapra vagy padlólapra?
6/9 anonim válasza:
Valószínűleg agyonvizezte a "szaki", hogy terüljön. Ez azért baj, mert a cement elvált a sódertől és így szinte semmi szilárdsága nincsa betonnak. Kb. egy lapáttal fel lehetne szedni az egészet.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem neztem mennyi vizet adott hozza mert megbiztam benne, hiszen szakember.
Az uj beton regi betonra ment. Legalul szerkezeti beton, azon ey reteg uveggyapot szigeteles, azon 2 cm fedobeton es erre ment az uj beton tegnap. A szaki szerint ez normalis, amit en nem hittem el, es ezek szerint beigazolodott a gyanum.
2020. okt. 31. 12:49
9/9 A kérdező kommentje:
Igen uveggyapot.
2020. okt. 31. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!