Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Új, biztonságos zár cilinder?

Új, biztonságos zár cilinder?

Figyelt kérdés

Le szeretném cserélni a bejárati ajtókban az elavult zár cilindereket.

Tudnátok ajánlani jó ár/érték arányú, feltörés ellen védett cilinder gyártókat?

2021. jan. 12. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:

feltörés ellen egyik sem védett, de a drágábbak nagyon nehezen nyithatóak. Az, hogy milyen feltörés ellen védenek, az meg sokféle van. De alapból minél drágább, annál jobb.

A betét nem minden, mert természetesen ajtót is lehet nyitni, feszíteni, kiolvasztani, betörni stb. Általában az ajtónak arányban kell állnia a zárbetéttel.

Általánosan a Mul-t lock, Abus, Elzett, Anbo, Keso stb van. Mindegyik nagyon jó. Csak ne 2-5 ezer forintér vegyél.

2021. jan. 12. 14:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem most pont az a 2-3 ezres kategória van benne, régebben ez még jónak számított.

Köszönöm a listát.

2021. jan. 12. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
72%

Nézd meg milyen van a szomszédnak, na attól egy kicsit jobbat vegyél és máris nem vacakolnak a tiéddel.

Ez nem vicc, a farkasok is a gyengét támadják, nem kockáztatnak a nagy szarvasbikával.

2021. jan. 12. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Van hevederzár is?

Akkor olyat vegyél,hogy egy kulccsal nyitható legyen az ajtó,és a hevederzár is. Ha megveszed,általában másnapra megvan. Én pl Titan k5-t vettem,a két betét 5 kulccsal 17ezer volt.

Ha nincs hevederzár akkor olyan betétet vegyél,amibe ha belül benne van a kulcs,attól egy másik családtag másik kulccsal kintről nyitni tudja,be tud menni. Vészfunkciós zárbetét a neve. Az albérlőknek a másik lakásba olyat vettem,olyan 7 körül volt...

2021. jan. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!