Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Lényeges, hogy milyen márkájú...

Lényeges, hogy milyen márkájú LED lámpát veszek?

Figyelt kérdés

Nekem nem nagyon mondanak semmit a gyártónevek, mert eddig nem is foglalkoztam ezzel.

Spot lámpából Sylvania márkájút néztem ki, illetve fali lámpából Rábalux-ot, szintén led.

Van jelentősége a gyártónak? Jók lesznek ezek?

2021. jan. 8. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:

hát nehéz tanácsot adni...a megjelenésük óta próbálkozom LED-el, akár zseblámpába, akár reflektorba, akár a lakás különböző helyeire...eleinte sokat buktam a gyenge minőség miatt, de mostanában már megbízhatóbbak..

Hogy milyen márka? Na ez az..például négy évvel ezelőtt az aldiban vettem E27-es foglalatú 1000lm-es izzókat három éves garanciával...a mai napig működnek ráadásul napi 12 óra üzemidővel. De meg nem mondom ki gyártotta...measztán nem is érdekes, mert majd minden kínából származik.

Tudnak örökéletűt is gyártani(jó pénzért) és óccó ledet éppenhogy egy kicsit működik..

A kétezer forint körüli led-ek(E27) már nagyon bírják..

Csak saját tapasztalatodból tudsz meríteni..

2021. jan. 8. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Elektromos hálózatod minősége is számít. Ingadozó feszültség a márkás lámpákat is kinyírja.
2021. jan. 8. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Rábalux-ot NE!

Mi vettünk a Mömaxban kettő egyforma 9w-st 2019-ben.

Az egyiket már kétszer,a másikat egyszer visszavittem,kicseréltettem gar.időn belül.

Szinte az összes led izzót mostmár a Mixvillnél veszem,egy darabot kellett eddig cseréltetnem,pedig van vagy 20 különböző égő tőlük idehaza.Olyat vegyél,aminek Philips a belseje,5 év garival.

2021. jan. 8. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!