2 réteg glett között lehet 1 réteg mélyalapozó?
A falat még glettelés előtt mélyalapoztam. Szerintem eléggé szar lehet a vakolat, több helyen ha rágletteltem régebben, akkor csiszolásnál lemálott, festésnél szintén.
Most direkt mélyalapozóval kezdtem, elég jól megsegítette a tapadást. Párszor rágletteltem meg csiszolgattam. Van 1-2 fal ami már eléggé jó lett, viszont vannak még rajta kisebb javítanivalók (1-2 apró árok, csík, stb), illetve van pár pont ahol valószínűleg nem sikerült jól lealapoznom glettelés előtt, oda nem tapad rendesen a glett. Csiszolásnál jobban málik a glett.
Most telibekentem mélyalapozóval. Gondoltam, hogy utána ahol kell még kijavítgatom és utána ott még lehet alapozni és végül festeni.
Ez így rendben van?
Köszi.
Nem akarom telibeglettelni az egész falat, csak javítgatni ott ahol még nagyobb hibák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!