Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen fúrógépet ajánlanátok...

Milyen fúrógépet ajánlanátok otthoni használatra?

Figyelt kérdés
Az elsődleges feladata az lenne, hogy dübel tipliket fúrjak be tégla falba, nyilván jó volna adott esetben fához is használni, esetleg megkeverni vele a meszet.. Tudom mindent nem lehet egy géppel, de mi az amit viszonylag sokoldalú, otthoni gépnek ajánlanátok?

2020. dec. 21. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Ha csak egy gépem lenne én egy kb. 700 wattos gépet vennék. Skil, makita, bosch.

Most van egy 500 wattos kicsi könnyű fúróm a faipari munkákhoz egy 750 wattos a nehezebb munkákra és a mész vagy csemperagasztó keverésre aztán egy fúrókalapács a kő és beton fúráshoz.

2020. dec. 21. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sima tégla (és nem beton) falba fúrni és fát fúrni elég egy közép kategóriás ütvefúró,. Azt írod,tudod hogy mindent nem lehet egy géppel és ez így van de amiket leírtál azokat mindet lehet egy közepes fúrókalapáccsal.
2020. dec. 21. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
kb. ezek a gépek ami neked kell: [link]
2020. dec. 21. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Kisebb munkákra általában egy Lidl-ös akkusat használok, komolyabbra pl csemperagasztó keverésre meg egy olcsó fúrókalapácsot.
2020. dec. 21. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha csak téglába, fába akarsz fúrni és nem kell túl sűrű anyagot keverni akkor valamilyen ütvefúrót vennék 750w felett. Ha betonba is szeretnél fúrni akkor, légdugattyús ütőmű rendszerű fúró kell.
2020. dec. 21. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Skil, olcsó, strapabíró, jó
2020. dec. 22. 06:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Erre én a parkside márkát ajánlanám. Elpusztíthatatlan, nekem 3 gépem van tőlük, vízszerelésre vannak befogva és mind tökéletes.
2020. dec. 30. 13:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!