Praktikeres fémajtóhoz zárat hol lehet venni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 06:12
2/4 A kérdező kommentje:
Praktiker.
2020. nov. 4. 07:00
3/4 anonim válasza:
Ha a cilinder betétre gondolsz szinte bármelyik barkács áruházban, vagy bútor vasalat boltban. De mérd meg a pontos hosszát rögzítő csavarhoz képest jobbról és balról is. vagy vidd el mintának.
4/4 A kérdező kommentje:
Ablakos vagyok, zárbetétem egy rakat van. Maga az érdekelne, amibe belemegy a kilincs tengelye, a zárbetét, ami működteti a hengerzárakat. Az a szutyi. Nem az Enyém az ajtó, úgy bontottam ki és adtam oda egyik Ismerősömnek akinek kéne ajtó, és mondtam Neki, hogy csak a zárja rossz és azt kell bele vennie. Ő azt mondja, hogy volt Praktikerbe, ilyen zár szaküzletbe, olyan akármibe, és nem kapott sehol sem, pedig nem egy ritka Praktikeres fémajtóról van szó. Engem inkább az érdekelne, hogy ez valóban ilyen ritka?
2020. nov. 4. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!