Honnan tudnék szerezni kis mennyiségben olyan betont, ami vastagon is önthető, és ha megkötött járni is lehet rajta?
Egy régi belvárosi lakásban elhatároztam hogy kicserélem a küszöböt a nappali és konyha közt, mert már nagyon ronda állapotban volt.
A küszöböt miután kiszenvedtem a helyéről, akkor vettem észre, hogy alatta egy elkorhadt fadeszka és törmelék van. A fa annyira el volt korhadva, hogy amikor hozzáértem, elporladt. Kiszedtem ezt a törmeléket, egészen a betonig.
Most van egy 20*100 cm alapterületű és 15 cm mély lyuk a helyén. Az új küszöb elhelyezése előtt ezt a lyukat szeretném kiölteni valami betonnal. 30 liter elég hozzá.
Az egyetlen problémám, hogy nem tudom milyen betont érdemes használni erre a feladatra. Illetve hogy lehet-e kapni ilyen kis mennyiségben. Sajnos homokot is minimum 25kg-os csomagban találtam.
Mielött kiöntöd tájékozódj, hogy a küszöb alatti fa nem láttott e el valamilyen dilettációs szerepet.
Fa rudalmas,beton merev. Nehogy bajt csináljon az anyag csere.
Lehet jobb megoldás lenne egy kezelt fa beszabása.
#6 Az a fa ilyen állapotban nem tudom milyen szerepet láthatott el. A lakásban kb állandó a hőfok, 1 méter hosszan nem hiszem hogy szükséges lenne dilatációra gondolni.
Az segíthet, ha 1-2 lécet vagy polisztirol lapot beépítek a betonba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!