Panelban lakok a főbejáratot nyitó kulcs nyitja a tető kijáratot is felszoktam néha járni nem csinálok ott semmit csak állok. Az érdekel hogy ki hivhatják e rám emiatt a rendőrséget,illegális e ez?
Semmi keresni valód nincs ok.Az nem azért van nyítva,hogy bárki bármikor fel,le közlekedjen rajta .Baj esetén ne keljen a kulcsot keresgélni.
Paneloknál van tűzoltóknak,mentőknek kijelölt hely.
Ugye oda sem szabad beállni,mert éppen üres.
Valójában nem tudják,miért lehetsz fent.
Ha egy mentő egység ezért jön a helyszínre,fizeted a kiszállási költséget .
Kérdező, ugye Budapesten laksz, Gazdagréten? Ott vannak ilyen épületek. Ez a kérdés már hasonlóan elhangzott, de aligha Te írtad. Akkor én azt írtam, PEDIG A 100%-OS VALÓSÁGOT ÍRTAM, hogy nálunk a tetőre nyíló ajtó valamikor zárva volt és volt hozzá mindenkinek kulcsa, de most már évek óta nyitva van, senkinek nincs kulcsa, a katasztrófavédelem több alkalommal is járt ott és semmit nem kifogásolt ebben a tekintetben. Akkor alaposan le lettem pontozva, mert azt állították TÉVESEN, hogy nem mondok igazat. Az említett lakótelepen az Alapszabályban is benne van, hogy a lépcsőházak közti kétoldali korláttal határolt tetőátjárók katasztrófa (tűz, földrengés) és lifthiba stb. esetén szabadon használhatók.
Akinek úgy tetszik, pontozzon le, de ez akkor is így van és - ismétlem - tud róla a katasztrófavédelem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!