Folyton koszos a konyhában a fal, higy oldjam meg a problémát?
Ezért szokták a konyha falát csempézni.
Nem szokták csupaszon hagyni a konyhában a falat!
2: Hát a tulajnak tisztában kell ezzel lenni.
A normális amortizáció része a koszolódás, neki kell lefestenie időnként. Vagy lecsempéznie.
Meg kell beszélni, nélküle ezt nem tudod megoldani.
Különben én falradírral szoktam tisztítani, majdnem minden lejön vele, a zsiradék nem teljesen.
Ha a csempe nem jatszik,akkor moshato festek.
Dragabb mint a sima,de tobbszor le tudod takaritani.
Mi nemreg festettuk ilyennel az eloszobat,magam is meglepodtem de ez a cucc olyan mint a gumi szaradas utan.szoval bizzosan jol birja a vizes szivacsot.
Engem munkatarsam hulyenek nezett,hogy asztal mellett miert csempe,hat ezert.nalunk is van 3 gyerek.
Bérlakásban hasonló okoból strandgyékényt tettünk a falra, amit időnként kicseréltünk.
A pici konyhában nem volt hova elhúzni az asztalt a faltól és még felnőttnél is előfordul, hogy amikor kanállal ketté akarja vágni a krumplit a levesben, akkor fröccsen a lé. Az etetőszékes kisgyerekről nem beszélve, egy méteres körzetben minden maszatos.
Nekünk is nagyon kicsi a konyhánk.
Köszi az ötleteket, a mosható festéket kipróbálom, meg valamit az asztal és a fal közé is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!