Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Így is meg lehet csinálni?...

Így is meg lehet csinálni? Bőv. lent

Figyelt kérdés

Sziasztok a szobákban szeretnénk cserélni a padlót.

15 éve lett lerakva a laminált padló szeretnénk felszedni mert nagyon el vannak csúszva egymástól. igazából arra lennék kíváncsi hogy ha fel szedjük akkor ugye van alatta szivacs és fólia ami kell A laminált alá ...Szóval a régi lamináltot felszedjük az előző szivacsra és fóliára rá rakhatjuk az új laminált padlót vagy venni kell hozzá fóliát és szivacsot? Valamint szerintetek nagyon nehéz lerakni a laminált padlót vagy érdemes lenne inkább szakemberre bízni?

2020. okt. 19. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogy nálad mi van a laminált alatt, honnan tudnák szerinted? Nézd meg.

Könnyen le lehet rakni, vannak lerakó készletek( szerszámok) fűrész kivételével.

2020. okt. 19. 08:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahol szabni kell, oda kell egy kis geometriai logika és tapasztalat (nem laminált, hanem 'szabási'). Szerintem sem ördöngösség. Arra kell figyelni, hogy ne faltól falig rakd, hanem legyen egy kis rés a faltól. Pár nappal a lerakás előtt rakd be az anyagot a szobába, hogy átvegye a hőmérsékletet és a páratartamot. Ha ezek megvannak, nagy baj nem lehet
2020. okt. 19. 10:40
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 sajnálom ha nem voltam egyértelmű direkt leírtam hogy a meglévő alatt a laminált padló alá való szivacs és fólia van. A lényeg kérdésem az volt és még mindig az hogyha fel szedjük a lamináltat akkor ugye az alatt a fólia lesz és a szivacs Szóval a régi fóliára és szivacsra rá rakhatjuk az új lamináltat vagy fel kell szedni a szivacsot és a fóliát és új szivacs és fólia kell alá? Ennyi a lényegi kérdésem.

Köszönöm.

2020. okt. 19. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Félre olvastam.

A fólia maradhat. A szivacsot én újra raknám. Az esetleges huplik és a lamináltra jövő terhelések tudjanak alakulni megfelelően.

2020. okt. 19. 12:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Semmi gond, köszönöm a tippet!
2020. okt. 19. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!