Így is meg lehet csinálni? Bőv. lent
Sziasztok a szobákban szeretnénk cserélni a padlót.
15 éve lett lerakva a laminált padló szeretnénk felszedni mert nagyon el vannak csúszva egymástól. igazából arra lennék kíváncsi hogy ha fel szedjük akkor ugye van alatta szivacs és fólia ami kell A laminált alá ...Szóval a régi lamináltot felszedjük az előző szivacsra és fóliára rá rakhatjuk az új laminált padlót vagy venni kell hozzá fóliát és szivacsot? Valamint szerintetek nagyon nehéz lerakni a laminált padlót vagy érdemes lenne inkább szakemberre bízni?
Hogy nálad mi van a laminált alatt, honnan tudnák szerinted? Nézd meg.
Könnyen le lehet rakni, vannak lerakó készletek( szerszámok) fűrész kivételével.
#1 sajnálom ha nem voltam egyértelmű direkt leírtam hogy a meglévő alatt a laminált padló alá való szivacs és fólia van. A lényeg kérdésem az volt és még mindig az hogyha fel szedjük a lamináltat akkor ugye az alatt a fólia lesz és a szivacs Szóval a régi fóliára és szivacsra rá rakhatjuk az új lamináltat vagy fel kell szedni a szivacsot és a fóliát és új szivacs és fólia kell alá? Ennyi a lényegi kérdésem.
Köszönöm.
Félre olvastam.
A fólia maradhat. A szivacsot én újra raknám. Az esetleges huplik és a lamináltra jövő terhelések tudjanak alakulni megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!