Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szerintetek reális, hogy egy...

Szerintetek reális, hogy egy 10négyzetméteres szoba tisztasági festése 40ezer forint legyen?

Figyelt kérdés

A szoba fala eleve barack színű volt, azt én festettem le fehérre, viszont mivel nem vagyok festőmázoló ezért nem lett a legszebb

És most hivott a volt tulajom, hogy egy sima fehér festést 40kért csináltak meg ergo az le lett vonva a kauciombol...

2020. okt. 8. 18:30
1 2
 11/15 nemaRendőrség ***** válasza:
66%

Ott rontottad el hogy fehére akartad festeni. Az fed legrosszabbul.

Egyébként legnagyobb böszmeség amit ki tudnak találni a tulajok az a távozáskor festés. Érkezéskor festés sokkal jobb, olyan színű lesz a fal amilyenre a bérlő akarja

2020. okt. 9. 07:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Teljesen reális. 9m^2-es szobára 160e Ft.-os ajánlatot kaptam tavaly, mondjuk az tapétázás volt.
2020. okt. 9. 23:17
 13/15 anonim ***** válasza:
12-es van még 1 hasonló méretű szobád Én 100 ezerért +csinálom. :)
2020. okt. 10. 12:50
 14/15 anonim ***** válasza:
#13: Rosszul gondolod. Egyetlen szobát senki sem szeret festeni, mert relatív sok munka van vele és közben elesik az olyan munkáktól, ahol lehet, hogy egy teljes házat kellene átfesteni. Ezért olyan drága az alkalmi festés.
2020. okt. 10. 15:55
 15/15 anonim ***** válasza:

13: nem akarok offolni, de ismered? "aki a kicsit nem becsüli...""

Soha nem voltam-vagyok pénz éhes! :)

Inkább az a baj, sok a mek mester.

További szép napot!!

2020. okt. 10. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!