Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Panel fürdőben, új kád beállít...

Panel fürdőben, új kád beállítást és a kádhoz egy plusz csap kiállást szeretnék csináltatni, mivel most csak a mosdónál van kádtöltős. Budapesten, mennyi a reális ár ezért a munkáért?

Figyelt kérdés

2020. máj. 28. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Az ár függ az elképzelés kivitelezhetőségétől és az adott helytől is.

Ha a fal másik részén megy a strang akkor két lyukfúrással megoldható a kiállás, viszont ha nem így van akkor vagy vésés vagy ytonggal való kiemelés a megoldás.

Nemrég csináltam ilyet saját tulajdonú panelba és én az ytong mellett döntöttem, mivel a fürdőszoba szélessége 164 cm volt és a 160-as kád mellett pont el tudott jönni a a cső, így csak takarni volt szükséges.

Összegben csak anyagárat tudok írni, ami az új vízhálózat (csövek fittingek) kb 30-50 eft, ytong kb 5-10 eft ebben már a kádelőfalazás is megvan, ragasztóval + kád és csaptelep ára aminek minőség függvénye. Ha szakember csinálja anyagár másfélszeresével nyugodtan számolhatsz.

Viszont egy ilyen művelet után a burkolás is kell(ene), ami szintén egy húzós tétel manapság.

2020. máj. 29. 12:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Az anyagköltségre 40ezer Ft volt az ajánlatban, csak a munkadíj 200ezer. És ezt sokallom kicsit, ezért a viszonylag nem nagy munkáért.
2020. máj. 29. 13:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen ~200e Ft körüli ajánlatok jöttek. Hajtsd el őket a qrva anyjukba és bérelj egy elektromos csőroppantót, vegyél 5 rétegű csövet, szigetelést, meg megfelelő idomokat és csináld meg magad. Nekem ennyiért összegányolták és trükköztek az anyaggal.

Azért kerül Bp-en ennyibe a vizesmunka, mert mind szó szerint királynak hiszi magát. Saját fülemmel hallottam a bolt előtt beszélgető szakiktól, heti 4 munkanapot vállalnak csak és éves 3 hónap szabadság "jár" nekik ezen felül.

2020. máj. 29. 18:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!