Tényleg ennyire nehéz jó szakemereket találni, vagy ennyire szerencsétlenek vagyunk?
Tetőfelújítás előtt állunk. Találtunk is egy korrektnek tűnő kivitelezőt, aki szeptember közepére igérte, hogy kezdenek. Addigra meg is vettük az anyagot, minden itt van, csak a tetőfedők nincsenek. Amikor szóltunk, hogy minden itt van és jöhetnek, mondta, hogy kicsit csúsznak, így szeptember utolsó hetében kezdenek. Ma hívtam, hogy akkor hétfőre rendelhetem-e a konténert és közölte, hogy október 5-én tudnak csak kezdeni! Ez normális??? Én teljesen ki vagyok már... A férjem nyugtatni próbál, hogy ez sajnos ilyen... 🙄
Tavaly a szigetelőket küldtem el melegebb éghajlatra pont az ilyen hozzáállás miatt, bár őket 4 hónap halasztás után...
3 éve a fűtészerelők dettó így álltak a dologhoz, a kőművesünk meg szó nélkül lépett le (szerencsére utána találtunk egy nagyon jó szalembert).
Van értelme másik ács után nézni, vagy törődjek bele és legyel türelmesebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!