Hogyan lehet felszedni a járólap ragasztót?
Figyelt kérdés
Fölszedtem a 10+ éves járólapot a lakásban, és most ott állok a hepehupás betonon, amit a ragasztó többé-kevésbé fed. Nekiálltam véső-kalapáccsal, de azzal nagyon hosszú ideig tartana. Fúrókalapáccsal jobban megy a dolog, de az meg felszedi a betont is, hiába próbálok valahogy a kettő közé szúrni, csak felszakad a beton is. Mi erre a jó megoldás? Vegyek egy betoncsiszoló korongot a flex-re és azzal essek neki?2020. aug. 25. 11:11
1/1 anonim válasza:
Vehetsz ilyen csiszolókorongot, de akkor 2-3 perc után nem fogsz látni a portól. Szerintem nem foglalkozz a betonnal, ha jön akkor had jöjjön, a gépbe vegyél egy jó széles fejet azzal gyorsabban fogsz haladni mmint a csiszológéppel. Utána pedig portalanítás, mélyalapozó, és önetrülő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!