A wc-t milyen színűre fessem?
Figyelt kérdés
Az eredeti szín valami kevert izé volt azt biztosan nem tudom reprodukálni. Az ajtó sötétkrém színű,és biztosan nem akarom újra festeni.2020. aug. 22. 17:11
11/12 A kérdező kommentje:
Volt/lesz aki komolyan veszi.
2020. aug. 23. 16:25
12/12 anonim válasza:
Én komolyan vettem és eleinte jó ötletnek is gondoltam. Az biztos, hogy nagyon tágítja a teret és nem szokványos megoldás. Először tetszett az ötlet. De belegondolva, nagyon nehéz lenne tisztán tartani, mert egy megszáradt vízcsepp vízkőnyoma is azonnal meglátszana. Valamint nem biztos, hogy minden oldalról szeretném magamat nézegetni miközben a nagydolgomat végzem.
Bár törléshez jó lenne "visszapillantónak"! :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!