Milyen színűre fessem a szobámat?
Figyelt kérdés
A szobámban ilyen színűek a bútorok: [link] Nem túl nagy alapterületű, kb 20 négyzetméter viszont jó nagy ablaka van és a tájolása is olyan, hogy sokáig gyönyörűen besüt a nap. Nem tudom milyen szín volna a legmegfelelőbb. Valamilyen nőies, narancsos, barackvirágos, rózsaszínes árnyalat tetszene talán a legjobban de mivel maga a bútor is hasonló tónusú nem szeretném ha egy nagy narancsos "paca" lenne a szobámból. Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat.2015. szept. 17. 20:58
1/4 anonim válasza:
Fehérre az szép letisztult illik mindenhez, de lehetne valami halvány sárga is.
2/4 anonim válasza:
Nem lenne paca. Ha nem felejtem el, holnap irok meg geprol.
4/4 anonim válasza:
Szerintem legyen a nagy rész fehér, de egy falat feldobhatsz más színnel (nekem a napsárga nagyon bejött), vagy mintás tapétával, akár csak egy-két csíkban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!