Az acél, vagy az akril fürdőkád jobb?
Én nem vettem akrilt.
A lemez kádon lévő zománc, kemény, ellenáll mindennek, bármivel takaríthatod, bizonyított, jó. Hátránya, hogy gyorsabban hűl benne a víz.
A jó akril kád drága, az olcsóknál vékony az akril réteg könnyen sérül. Nem tisztíthatod bármivel, karcolódhat, mattolhat. Rossz beépítésnél elrepedhet. Ravaknál a garancia sem egyszerű, mert preferált szakemberrel kell beépíttetni, a garanciás gondot ók vizsgálják ki, mást nem is találsz erre, így szintefellebbezni sem tudsz. De a Ravak jó valóban.
Én maradtam az olcsóbb, és bevált lemez kádat.
A lemezkádat -szinte- nem tudod tönkre tenni.
Az akril meg minden másodiknál bereped, mert a kőműves hülye a beépítéséhez.
Eddig akárhány lemezkádat láttam, mindegyik sérült, pattogzott, dudorodott.... Akril kádnál hasonlót se láttam. Nálunk nem volt kérdés, hogy műanyag lesz.
A vízkőoldó, zsíroldó és fertőtlenítő szereken kívül amúgy még mivel kéne tisztítani egy kádat, amit nem bír az akril?
Dudorodni nem szokott a zománc, csak pattogni, ha valami keményet beledobnak a kádba,( mint a zománcos edény) de én ilyent is ritkán láttam.
Tönkrement, tönkretett akril kádról, viszont itt is találsz kérdéseket a gyakorin.
"Eddig akárhány lemezkádat láttam, mindegyik sérült, pattogzott, dudorodott."
Ha csak a kidobott kádakat nézegetted a haszonvastelepen, akkor nem is csodálom.
Normális családnál több generációt is kiszolgál egy lemezkád!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!