Fürdőfelújítás során új villanybojler telepítése a fürdőben vagy inkább a melette lévő kamrában javasolt?
Fürdőszoba felújítás során felvetődött a kérdés, hogy hova építsük ki a villanybojlert. Eddig átfolyós gázos vízmelegítőnk volt, de sajnos le kellett szereltetnem, mert nem lett felújítatva a kéményrendszer. Így viszont bojlert kell vennem, ezt a típust viszont nem ismerem. A vízszerelő és a fürdőszoba szaküzletben az eladó, és még néhányan azt tanácsolták ne tegyem a fürdőbe, inkább a kamrában csúnyálkodjon, ahol nem látszik.
A villanyszerelő azt mondja, hogy a kád fölé, a téglafalra erősítsem fel, mert csöpög(ezt én se értettem), és hova eresztem le, ha baj van vele, vagy vízkőtlenítik, stb?
Ha a kád fölé teszem, a szép új csempét félig takarja, és fúrni is kell bele.
A fürdő 4 m2, a kamra 2 M2, a fal csak a kádnál van téglából, a többi 8 cm vastag gipsz válaszfal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!