Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Fekete csaptelep,mosdo,zuhanyf...

Fekete csaptelep,mosdo,zuhanyfal,mosogato?

Figyelt kérdés

Feher csempe lesz a furdoben,wc ben.

Arra gondoltam,hogy a fent emlitett dolgok lehetnenek feketek.

A zuhanyfal alatt csak a zuhany panelt ertem,amibol jon a viz.csempe nem lesz fekete.

Jarolap szurkes,furdoszobai szekreny szinten szurke.

A fekete vizes dolgok mennyire erzekenyek a vizkore?

Ugy gondoltam,hogy tusolas utan attorolnenk a zuhanypanelt,hogy ne szaradjon ra a viz.az uveg falat is lehuznank tusolas utan ilyen gumis lehuzoval.

Az a par pillanat plusz tusolas utan segit,hogy szepek maradjanak ezek a dolgok?

2020. júl. 18. 08:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretsz takarítani? A vízkő gondolata is látszódik fog rajta.
2020. júl. 18. 08:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is olyan helyen lakom, ahol nagyon kemény a víz,és állandóan le kell törölni a csempét, zuhanypanelt,csaptelepeket, és hidd el, hogy nem pár pillanat, hanem kb annyi, mint maga a zuhanyozás.Én is feketében gondolkodtam, tényleg nagyon elegáns, de megdolgoztat alaposan. Ha csak egy alkalmat is elfelejtek, vagy nem érek rá, utána már csak a vízkőoldó, és egyébként meg úgy néz ki, mintha koszos lenne. Szóval én is mégegyszer meggondolnám.
2020. júl. 18. 10:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha utána mindig szárazra törlöd, akkor nem gond.
2020. júl. 18. 11:25
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
5 perc zuhanyzás, majd fél óra takarítás.
2020. júl. 18. 11:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Rendszeres használatnál borzasztóan néz ki, és nem lehet normálisan megtisztítani.

A Lakberendezési oldalakon csodásan néz ki,de ha valaki rendszeresen takarít, az tudja mivel jár, és mennyire csúnya tud lenni akár 1-2 használat után is. Ezért inkább lemond róla. Mert minden egyes használat után takarítani vegyszerrel nem egy felemelő dolog.

2020. júl. 18. 11:55
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
És tényleg MINDEN EGYES zuhanyzás után nekiálltok majd letörölgetni? MINDENKI? Mert hogy te megcsinálod, az egy dolog, de mindenki után gondolom, nem akarsz takarítani. Nem azért, de az ilyesmi fogadalmak szoktak a leghamarabb meghiúsulni, mert minden alkalommal nagyon macerás, ha valakinek pl reggel kell gyorsan tusolnia, idő sem lesz rá stb. Mert nem pár pillanat, hanem maga a lehúzás igényesen csinálva és utána a szélek, esetlegesen ottmaradt víznyomok letörlése szigorúan száraz ronggyal (mert csak így nem lesz foltos, tudom, ablakmosó takarítónő voltam) lehet akár 10 perc is, attól függően, hogy mekkora a zuhanyzó.
2020. júl. 18. 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:
65%

6 Bármely tusoló esetében az üveget 2 naponta kell tisztítani, hogy az normálisan nézzen ki. Még a "nagy" Ravak esetében is.

Nagyon szerettem az álló zuhanyzót, de rémálom volt tökéletes tisztán tartani. Annál randább látvány meg nincs amikor vízköves, és totál foltos az egész..

2020. júl. 18. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
És ez most hogy jön ide? Miért nekem írod? A kérdezőt kéne “felvilágosítani”, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű, nem engem. Pont az a baj, hogy itt nem kétnapi takarításról van szó, hanem minden egyes tusolás utániról, mivel fekete bútort szeretne. Én arra hívtam fel a figyelmét, hogy ez nem feltétlen kivitelezhető minden esetben és nem biztos az sem, hogy hosszútávon mindenki komolyan fogja venni, mert macerás.
2020. júl. 18. 12:57
 9/11 A kérdező kommentje:

A lehuzando felulet 190x 80/90 cm.

A szelessege meg nincs eldontve az uvegnek.

Egy 1m×2,3m es tukrot 5 perc alatt csikmentesre takaritok mindennel egyutt.ezzel szemben egy ennel kisebb uvegrol csak lehuzni kell a vizet tusolas utan.

Es igen,En akar minden tusolas utan kepes lennek torolgetni,parom szinten,o rendmaniasabb nam is.kettonkon kivul 1 kiagyerek fogja hasznalni,aki termeszetesen nem fogja maga utan takaritani,de amelyikunk furdeti az megcsinalja.

Egy 1,2m magas vekony kis csorol lenne szo,meg a sima zuhanyfejrol es annak csoverol.ez szerintem megint nem tobb perces munka.szerintem...aztan siman tevedhetek is.csak ha mar megcsinaljuk a furdot akkor legyen szep.a sima fenyes, ezust szinu csaptelepet is rendszeresen takaritom mert azon is meglatszik minden.

A feketek mattok lennenek egyebkent.

2020. júl. 18. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
Ezek fényében minek is tetted fel ide a kérdésed??!
2020. júl. 18. 17:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!