Fekete csaptelep,mosdo,zuhanyfal,mosogato?
Feher csempe lesz a furdoben,wc ben.
Arra gondoltam,hogy a fent emlitett dolgok lehetnenek feketek.
A zuhanyfal alatt csak a zuhany panelt ertem,amibol jon a viz.csempe nem lesz fekete.
Jarolap szurkes,furdoszobai szekreny szinten szurke.
A fekete vizes dolgok mennyire erzekenyek a vizkore?
Ugy gondoltam,hogy tusolas utan attorolnenk a zuhanypanelt,hogy ne szaradjon ra a viz.az uveg falat is lehuznank tusolas utan ilyen gumis lehuzoval.
Az a par pillanat plusz tusolas utan segit,hogy szepek maradjanak ezek a dolgok?
Rendszeres használatnál borzasztóan néz ki, és nem lehet normálisan megtisztítani.
A Lakberendezési oldalakon csodásan néz ki,de ha valaki rendszeresen takarít, az tudja mivel jár, és mennyire csúnya tud lenni akár 1-2 használat után is. Ezért inkább lemond róla. Mert minden egyes használat után takarítani vegyszerrel nem egy felemelő dolog.
6 Bármely tusoló esetében az üveget 2 naponta kell tisztítani, hogy az normálisan nézzen ki. Még a "nagy" Ravak esetében is.
Nagyon szerettem az álló zuhanyzót, de rémálom volt tökéletes tisztán tartani. Annál randább látvány meg nincs amikor vízköves, és totál foltos az egész..
A lehuzando felulet 190x 80/90 cm.
A szelessege meg nincs eldontve az uvegnek.
Egy 1m×2,3m es tukrot 5 perc alatt csikmentesre takaritok mindennel egyutt.ezzel szemben egy ennel kisebb uvegrol csak lehuzni kell a vizet tusolas utan.
Es igen,En akar minden tusolas utan kepes lennek torolgetni,parom szinten,o rendmaniasabb nam is.kettonkon kivul 1 kiagyerek fogja hasznalni,aki termeszetesen nem fogja maga utan takaritani,de amelyikunk furdeti az megcsinalja.
Egy 1,2m magas vekony kis csorol lenne szo,meg a sima zuhanyfejrol es annak csoverol.ez szerintem megint nem tobb perces munka.szerintem...aztan siman tevedhetek is.csak ha mar megcsinaljuk a furdot akkor legyen szep.a sima fenyes, ezust szinu csaptelepet is rendszeresen takaritom mert azon is meglatszik minden.
A feketek mattok lennenek egyebkent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!