Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Glettelés hol lett elrontva? ...

Molyolo kérdése:

Glettelés hol lett elrontva? Három hét után vissza berepedt a glettelés.

Figyelt kérdés

Ezt használtam: [link]

Lekapartam kicsit mélyítettem a repedésnél 4:1 arányban mélyalapozós vizzel beecseteltem enyhén egy órát hagytam száradni.Olyanra kevertem a glettet hogy majdnem ottmaradjon a glettvason. Más glettet használjak,sima vizzel ecsetljem csak be és jobban,lágyabra keverjem a glettet ?Most így a fürdő festén után megállok.

2020. jún. 4. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha repedés szeretnél el tüntetni ahhoz használni kell valamilyen bandázs szalagot üvegszálasat mondjuk.

[link]

Valami ilyesmit

2020. jún. 4. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Először azt kellene megállapítani, hogy nem maga az épület reped?

Süllyed, mozog, valami gond van az alappal.

Lehet, hogy a glettelésed tökéletes volt, csak a felsorolt hibák miatt repedt megint vissza.

Nálunk is volt ilyen probléma, egy mellettünk levő építkezés (mélygarázs) miatt, valami szalagot ragasztottak a repedésre átlósan és figyelni kellett, hogy nem szakad e szét. Hát szétszakadt.

2020. jún. 4. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Üvegszövet hálót glettelj telibe az egész felületén, ne csak a repedésben.
2020. jún. 4. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!