Soproniak! Illetve környékiek! Összeadva az órákat, így összesítve két nap festés, 170 ezer forint, számlával, kiszállással, anyaggal. Túlzás, vagy elfogadható? Négy szoba (három kicsi és egy 5x5-ös), kevés glettelés és csiszolás azért kelleni fog.
Figyelt kérdés
2020. máj. 18. 16:05
1/4 anonim válasza:
Szerintem ingyen van!...pedig én nagyon nézem az árakat!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem itten a festő. Mondjuk mi sem. :)
Drágábban festenek még ettől is???
2020. máj. 18. 20:46
3/4 anonim válasza:
Valójában a festők nem órabérben dolgoznak, hanem m2 áron.
Itt vannak a 2020-as festő árak, szerintem szorozd be a m2-kel az árakat. De ne tévesszen meg, a szoba m2-e, a falfelületet, plafont stb. kell egy-egy szoba esetén összeadni és beszorozni, levonva belőle az ajtók, ablakok méretét.
Ezen már némi számolással el tudsz indulni.
Azt te tudod, hogy milyen anyagokat beszéltetek meg, milyen munkálatok vannak a festésen kívül, stb.
Szerintem nem drága, különösen a nyugati országrészben, de várjunk meg másokat is!
Az én tapasztalataim Pest megye pesti oldaláról származnak és ennél csak drágább ajánlatot kaptam, nagyjából ekkora mennyiségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!