Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ki viszi el a régi kádat?

Ki viszi el a régi kádat?

Figyelt kérdés
Szeretném felújítani a fürdőszobát, de még nem tudom, hogy kád vagy zuhany kerüljön be. Viszont addig is szeretném a régi, húszéves kádat elszállíttatni. Ki végez ilyen munkát és kb. mennyibe kerül? (Panellakás, 9.emelet)
2020. jún. 1. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van kettő használt az udvaron, állandóan becsengetnek a lomisok, hogy elvinnék, szóval ha már ki van bontva tedd fel ingyen elvihetőnek hirdetésre.
2020. jún. 1. 21:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! De én inkább fizetnék érte, hogy elvigyék, mintegy szolgáltatást megrendelnék. Másképp fogalmazva és anélkül, hogy bárkit megbántanék, inkább fizetnék egy munkaidőben dolgozó alkalmazottnak, minthogy egy adott esetben hajléktalan/munkanélküli lomist beengedjek a lakásba.
2020. jún. 1. 21:20
 3/11 mindentudó99 ***** válasza:
Akkor miert nem viszed el egy vastelepre és kész?
2020. jún. 2. 07:07
 4/11 anonim ***** válasza:
#2: Ne nézd le a lomisokat, se nem hajléktalanok, se nem munkanélküliek. De ha te fizetni akarsz azért, amit ingyen is megkaphatsz, hát hajrá! Jófogáson keress szolgáltatót, ha nem találsz akkor adj fel te hirdetést az elvégzendő munkára.
2020. jún. 2. 07:31
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

"Akkor miert nem viszed el egy vastelepre és kész?"

Baromi nehéz lehet a kád, egyedül el sem bírnám. Liftbe nem fér be, lépcsőn le sem tudnám vinni egyedül. Én ezt 3 emberes munkára saccolom. A kocsi hátsó ülésére nem fér be. A hátamon kicsit soká tartana, míg a vastelepre érnék vele.

"Ne nézd le a lomisokat, se nem hajléktalanok, se nem munkanélküliek."

Még nem láttam lomisokat, de én valahogy úgy képzelem el, hogy jön egy 60 éves, 60 kilós forma, hogy akkor vinné a kádat. Lásd az előző érveket, hogy miért nem tudná egyedül elvinni.

"Jófogáson keress szolgáltatót, ha nem találsz akkor adj fel te hirdetést az elvégzendő munkára."

Köszönöm, megnézem, hogy mik a lehetőséget. Én valamiért azt gondoltam, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ilyen problémával találkozik, és azt hittem, hogy erre vannak szakosodott cégek.

2020. jún. 2. 09:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Kerj meg egy baratodat, kollegadat vagy egy markosabb szomszedot, hogy segitsen lecipelni. Tedd ki a haz ele, ird ra "elviheto!" ... rovid idon belul eltunik majd.
2020. jún. 2. 10:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mikor felújítás volt (családi ház) a törmeléket a kapu mellé, de még telekhatáron belül, szórattuk egy kupacba. A kád is oda került. Azért oda, mert a végén láttuk hogy mekkora konténer kell, elég-e a kis 1 m3-es.

Aztán a kádat el kellett cipelnem a ház mögé, mert naponta 5-6 ember csöngetett be, hogy ő azt elvinné. Egy idő után megelégeltem. (Volt itthon egyéb vashulladék is, ezért nem adtam oda. Egyszerre elvittem a vastelepre. Valami 50-60 eFt-ot kaptam az egészért kb 10 éve.)

Szóval ha kiteszed a ház elé, szerintem pár órán belül, vagy legkésőbb másnapra garantáltan nem lesz már ott.

2020. jún. 2. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Kiteszed lent a kuka mellé, másnapra nem lesz ott.
2020. jún. 2. 23:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Kitenném én a kuka mellé, de félek, hogy fejbe vág valakit.
2020. jún. 3. 14:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Fejbe vág?! Ne az ablakon dobd ki, vidd le!
2020. jún. 3. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!