Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » A szaniterek cseréje mekkora...

A szaniterek cseréje mekkora nagy meló?

Figyelt kérdés
Ha van hozzá új Szaniter és munkaeszköz, egyedül is meg tudom csinálni?
2020. máj. 11. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van hozzá mindened akkor nem nagy dolog. Itt a kérdés az hogy a régit mennyire fogod tudni kiszedni a helyéről. Ha egy WC mondjuk nem csak le van csavarozva hanem oda van szilózva vagy leragasztva akkor elég macerás lesz felszedni. Az összekötő csöveket nem nagy dolog leszedni én szerintem. Ha nem kell jelentősen bontani csempét például egy kád vagy zuhanytálca esetében akkor nem nagy dolog kiszedni. Az újat sem nehéz betenni interneten biztosan találsz erről leírásokat, videókat. Én zuhanytálcát, wc-t mosdót simán lecseréltem egyedül. A fürdőkád cseréje volt az amihez kértem segítséget mert a téglát körülötte meg kellett bontani, a rajta lévő csempével együtt. Ezt is ésszel csináltuk hogy a téglát újra felbírjam használni azért is kértem segítséget olyan ismerősömtől aki csinált már ilyeneket. A kádat is ketten emeltük ki a helyéről, az újat is ketten tettük be.
2020. máj. 11. 09:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Milyen Szaniter?

Nem mindegy hogy mosdó, vagy zuhanytálca csere.

Az egyik lehet 1-2 óra, a másik akár 1-2 nap...

2020. máj. 11. 09:32
 3/3 puritan ***** válasza:

Ha egyáltalán felvetődik ez a kérdés, akkor nem tudod megcsinálni.

Ha meg tudnád csinálni, akkor lenne elég önbizalmad, és nem tennél fel itt ilyen kérdéseket.

2020. máj. 12. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!