Szerintetek helyes egy régi villát visszaállítani az eredeti állapotába? Itt a visszálítás allatt értem:, eredeti bútorok, eredeti nyílászárók, eredeti tető,
Én biztos, hogy visszaállítanám, mert imádom az ilyeneket!
Ha tényleg régi és szeretnéd az eredeti állapotot, akkor érdemes lenne műemlékké nyilváníttatni, mert akkor kaphatsz hozzá valamilyen állami támogatást is.
Nézz utána a menetének, ebben nem vagyok jártas, de tudom, hogy van ilyen.
Hogy milyen célból?
Nos, lakásra és később nyaralónak.
Ha eleve szép és ízléses villa volt és eredeti állapotába visszaállítod, akkor egy vagyont fog érni.
A környékbeliek nem is fogják majd érteni, hogy az ő trendi műanyagdoboz "új" házikójuknál miért fog egy "régi" ház hatványozottan többet érni?!
Az átlagember örül, hogy lakik valahol, azt meg már nem is érti ha valaki beleszeret egy olyan tárgyba v. épületbe, aminek múltja van és lelke van.
Akiknek a laminált padló és az Ikea bútor jelenti a csúcsot, annak úgy sincsen se pénze, se igény ezekre a földi hívságokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!