Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Lehet letenni laminált padlót...

Lehet letenni laminált padlót padlószőnyegre?

Figyelt kérdés
Nagyon erősen le van ragasztva a padlószőnyeg, nagy munka lenne felvakargatni. Elkövetnék valami hibát, ha egyszerűen ráraknám a laminált padlót?

2020. máj. 3. 23:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Elnézést, a vége lemardt: *Én nem akarok a lakásom padlója alatt egy ócskaságot őrizgetni, számomra ilyen módon a felújítás csak "félmunka" lenne. De mint írtam, simán kivitelezhető, neked kell tudnod, hogy szeretnéd.
2020. máj. 4. 14:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahol dohos a szőnyeg, ott baj van, vizesedés, azt nem azért nem szabad alatta hagyni, mert dohos, azért sem, mert ebben az esetben kell párazáró fólia is, de alapesetben egy szőnyeg nem dohos, szóval nem ez a normál, nem ez a gyakori, nem is értem...
2020. máj. 4. 19:23
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

Mi is így jártunk.Simán rá lehet tenni.

Többet ér mint a hab alátétfólia amit alá szoktak tenni.

Mi annyit csináltunk előtte hogy takarítógéppel hypoval kimostuk a szőnyeget előtte, megszáradt és ment rá a laminált padló.

10 éve úgy van, hibátlan!

2020. máj. 4. 21:02
 14/17 anonim válasza:
70%
Mi sokáig kerestünk lakást és voltak helyek, ahol így voltak lerakva, szörnyű volt. Recsegett, hullámos volt.... borzasztó
2020. máj. 11. 22:18
 15/17 anonim ***** válasza:
21%

Mein gott! Ott még mindig nem a szőnyeg volt a hibás.

Ezért írtam, hogy egy hosszú léccel/vízmértékkel meg kell vizsgálni az aljzatot. A hullámosságot és recsegést az okozta, hogy nem lett kellő távolság elhagyva a falaktól, mivel a laminált padló a párától tágul, így abban a 8mm elhagyásban nincs semmi túlzás, ha ez lehetőség nincs megadva, azaz nincs ennyi elhagyva a faltól, akkor hullámos lesz.

Amúgy te kerestél helyet és ott volt hullámos és ott recsegett, ahol így volt lerakva? S honnan jött az infó, hogy így van lerakva? Rákérdeztél, hogy mitől ilyen hullámos és a tulaj mondta, hogy alatta van a szőnyeg, attól? Ne ámítsál! Nem vitatom, hogy találkoztál már több helyen hullámosodással, de az helytelen lerakásból adódik, nem abból, hogy a szőnyeg alatta maradt, ha a szőnyeg "jó" aljzatra került, a falaknál lett hagyva hézag, alulról nincs durva vizesedés és a lapok jól lettek összeillesztve akkor az patent, de többször nem írom le ugyanazt!

2020. máj. 12. 07:30
 16/17 anonim válasza:
Albérlő lakott benne és Ő mondta, mivel ők csinálták. Én biztos nem tenném le szőnyegre.
2020. máj. 12. 13:15
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak a mi peldankat tudom leirni.

Szonyeg volt a szobaban,felszedtuk mert mi jarolapot raktunk.

Panel nagyszoba,18-19m2.

A szoba kozepen a 2,5m es vizmertek alatt kozepen atfert a kezfejem.

Ha arra a szonyegre leraktunk volna a parkettat...hat az nem lett volna tartos.10 zsak kiegyenlito ment le,es meg 2 siman elfert volna ha nem jarolapot rakunk.

2020. máj. 12. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!