Ti megbántátok, hogy belekezdtetek teljes lakásfelújításba?
Én mindig megbánom...🤪
De már a festésnél tartok, úgyhogy már látom az alagút végét..
Nem igazán.
Tavaly tavasztól télig tartott a felújítás, sokszor a pokolba kívántam az egészet, reménytelennek tűnt, fáradt voltam és dühös vagy szomorú. Mi magunk csináltuk 95%-át, rettenetesen kimerítő volt.
Most viszont cserébe egy gyönyörű lakásban tölthetem napjaimat, és nem csak egyszerűen szép, hanem még büszke is lehetek rá, hiszen benne van a saját kezem munkája. Ez az érzés kárpótol. :)
De amíg tartott a felújítás, addig mélységesen bántam, hogy belevágtunk. :D
Amig tartott, az rettenetes volt, de ki kellett valahogy bekkelni.
Megbánni nem bántam meg, mert egyrészt szebb lett, másrészt utólag visszagondolva tudom, hogy az volt az utolsó "jó" alkalom a felújitásra, bár ezt akkor még nem tudtam. De azóta sem anyagilag, sem családi okok miatt, sem most pl. a karanténhelyzet, boltzárak és gazdasági válság miatt nem lett volna lehetőség hasonlóbaa belekezdeni.
Azt mindenesetere tudom, hogy amiket akkor megg tudtaam venni x áron, azt később már nem tudtam volna beszerezni, annyira megdrágult minden. S az még semmi volt azokhoz az árakhoz képest, amik majd a járvány után lesznek.
Szóval nem, nem bántam meg, sőt, örülök, hogy akkor sort keritettem rá, amikor még volt lehetőségem.
Az ára több lett, mint amire számítottunk.
Bent lakva ne csináld, hacsak nincsenek kötélidegeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!