Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Eladandó ház, ami feljújításra...

Eladandó ház, ami feljújításra szorul hogyan és mit újítsunk fel benne?

Figyelt kérdés

Örököltünk egy házat, ami szerkezetileg oké, mind a falak mind a tető - de már nem mai ház, kb 30 éves.

Ha elszeretnénk adni, akkor mit érdemes megcsináltatni?

Mi az amivel nem lőhetünk mellé?

Gondolkodtunk nyílás záró cserébe, de az elég költséges és hallottam olyat, hogy új ablakokat a vevő ki akart cseréltetni, mert a műanyag miatt penészedni fog meg stb.

Ugyan így vagyunk a burkolattal is, mert azt is cserélni kell pl fürdőszobába - igaz teljesen csempézett, 2 csempe jött le róla, de a tipikus 89es fürdőszoba zöld.

Tisztasági festésen kívül nem tudunk olyat, amibe ne lehetne belekötni.

Ha leverjük a csempét az is baj gondolom, mert mi van, ha még később akarná felújítani a fürdőt és addig még használható.

Villany vezetékek voltak cserélve kb 15 éve.

2020. ápr. 19. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Semmit. A tisztasági festéssel se vagy előbbre, mert még azt hiszik valamit el akarsz takarni.
2020. ápr. 19. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha el akarjátok adni, akkor nincs értelme költeni rá, mert úgysem fog annyival többet érni mint amennyit ráköltenétek. Meg van aki kimondottan felújítandót keres, mert az a saját szájaíze szerint szeretné felújítani.
2020. ápr. 19. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Semmit , hordjatok ki a lomot a bútort a kamrát a feszert , tegyetek rendet az udvaron . Mert a vevő erre kapva lealkudhat kontenert kerteszt stb kölcsegeket !
2020. ápr. 19. 22:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, de eddig túl sok olyan hozzászóllást olvastunk interneten, hogy mi kerül ebbe ennyibe, meg inkább telekár+bontási ár. És leggyakrabban hasonló kádár kockákhoz szóltak így hozzá emberek. Nem 100 milliós ház tényleg, de most 3x ennyi pénzből se lehet felépíteni ilyeneket.
2020. ápr. 19. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz okosnak lenni ebben. Írtam már hasonló kérdéshez, hogy szép állapotú lakást adtam el, igényes burkolatokkal, a vevő meg szétverte az egészet, szó szerint, még a műanyag ablakokat is lecserélte - szintén műanyagra. De volt olyan is, ahol egy rossz adottságú lakást vettek meg, mert szépen volt berendezve..:) Pedig üresen elég lehangoló volt.. Egyszer fektettem bele minimális összeget eladás előtt, mert az előszobában és a hallban le volt szaggatva a tapéta a macska által, elég csúnya és régi volt, és hát, mégiscsak az volt az első, amit megláttak az érdeklődők, na azt leszedettem és kifestettem. Komolyabb felújítás felesleges, nem tudod annyival többért eladni.
2020. ápr. 19. 23:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Elég ha tiszta, és rendezett a környezete.
2020. ápr. 20. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!