Nagyon kicsi szoba kibővítése? Mennyibe kerülne?
Van egy nagyon apró, beépített szoba a pincében, kb 3 négyzetméter. Ha jól tudom a fal téglából van.
A szobát 2 oldalról 1 méter vastagsagú fal veszi körül, ha azokat a falakat félig lerombnánk, semmitől nem venne el helyet.
Tudom nem olyan sok hely, de szükségem lenne rá. Van olyan ember aki elvállal ilyen apró munkákat egyáltalán? Lehet csak így vekonyítani a falakon? És nem utolsó sorban mennyibe kerülne?
Én nem vagyok statikus, de az 1m-es fal az tartófal.
Válaszfalakat nem építenek 1 m-re.
Én szóltam!
Ja! A szomszédunkban is kivettek egy függőlegesen álló gerendást a kamrában, mert az minek oda, nem fért el tőle a stelázsi. Össze is szakadt a fél födém, vitt magával vagy 2 falat.
És az a bizonyos gerenda azért volt ott, mert valamikor valakik a kamrában akartak lépcsőt a padlásra, kibontották a födémet, elvágták a födémgerendát. De hogy tartsa valami az elvágott gerendát, alá került az a betonoszlop. Közben elfogyott a pénzük, a lépcsőből nem lett semmi, a kamra tetejét beöntötték, lelambériázták és minden maradt a régiben.
Az újak meg jöttek, kiszedték a gerendát ...és a többi már történelem, nyugodjanak békében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!