Hova tudom leadni az azbesztes bontott tetőmet? Fizetni kell érte az nem gond.
Területileg merre keresel hulladéklerakót?
Mivel veszélyes hulladék, ezért csak veszélyes hulladék lerakóban lehet elhelyezni, ezeket a lenti link térképén be van jelölve. [link]
De vannak még hulladék udvarok ahol kis menyiségben átveszik és onnan szállítják majd tovább a linken szereplő lerakókba.
Az az igazság, hogy rendelsz egy 4 köbméteres konténert, és elviteted.
Ennyire egyszerű.
Majd a konténeres cég megoldja, és ugyan úgy kiszámlázza neked a költségeket ha csak 1 köbméter hulladékot raksz bele.
Több száz tetőfelújításnál (amit én láttam) így oldották meg a pala elszállítását.
Szóval nem értem, hogy te kiket hívtál fel akik nem szállítják el...
Nem mellesleg rengeteg simán csak elásatják a kert végében, mert nem akarnak száz ezreket fizetni a szállításért.
Ugyanis a sittlerakóban sem csinálnak mást a palával, mint ásnak egy gödröt, belebässzák a palát és betemetik.
Az azbeszt nem egy mérgező anyag, természetes ásvány. Csak a belélegzett részecskéi fúródnak bele a tüdőbe hosszú idő alatt, ami elrákosodást okozhat.
"olcsóbb lenne venni egy zártkertet és odavinni, majd ott lenne az idők végezetéig."
Igen, minden bizonnyal ez a "legolcsóbb" megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!