Fürdőkádat tartó állványt hol lehet venni?
Ahol fürdőkádakat... Lábnak hívják. Sok a saját kádhoz van, de láttam már öntapadós kivitelt is. Megoldható a beépítés nélküle is, régen aláfalaztak, amit most is a stabilitás miatt megtesznek. Illetve a kád szélét ráültetik a falra felragasztott tégla peremre. Így lesz stabil.
A hegesztés rossz ötlet, mert tönkremegy tőle a kád zománca.
A lábbal inkább a lejtést állították be pontosan
Kádláb. Ez a neve. Sőt, a belső felén sem muszáj már aláfalazni, még lemezkádaknál sem, lehet venni rögzítőket. Felállítod a lábra, falnak tolod, lábbal könnyedén beszintezed, feljelölöd a 3-4 rögzítőt (kettő hátra, 1-1 az oldalára) elhúzod, kifúrod, betiplized, visszatolod, felcsavarod. Stabil lesz (nem recseg!), erőszakkal sem tudtam megbillenteni, elmozdítani. A kádlábak, amit előttem említettek, az öntapadós, azon van két tartóbak, amit tudsz állítani a C profilban csúsztatni, ez így gyak. felveszi a kádnak az ívét, megfelelő helyre állítva, szóval kvázi univerzális, könnyű a használata. Erre gondolok: [link]
Amivel meg a falhoz is tudod rögzíteni: [link]
Ez elég súlyos áron van, ennél biztos, hogy olcsóbban vettem, de ilyet vettem, keresgélj.
Ebben a lábban a menetes szár is vastagabb, mint amit akrillokhoz szoktak adni, kb. 12-es. Én is ilyennel építettem be, de ez nem szakmám, szóval fenntartással kezeld amit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!