Panellakásban okozhat gondot, ha a felettem lakó aljzatbetonozott?
Figyelt kérdés
A felettem lakó ,nem padloponnal öntötte ki a padlót,hanem felvitték a betonkeverőt ,és aljzatbetont csináltak az egész lakásban.Azt ugyan nem tudom milyen vastagot,de azért aggódom ,hogy ne okozzon kárt az én lakásomban.2020. jan. 31. 20:09
1/3 anonim válasza:
A padló kiegyenlítőt is keverhették beton keverőben, sokkal egyszerübb és gyorsabb is mint egy fúrógéppel.
Amúgy meg nem igen van súlybeli eltérés a szárazbeton vagy a padlopon között.
2/3 A kérdező kommentje:
Hála istennek nem szivárgott le hozzám, csak a fűtés cső mellett egy kicsit ,de már ki is javítottam. Remélem szakszerűen csinálták. :D
2020. jan. 31. 20:36
3/3 anonim válasza:
10 zsak kiegyenlitot ontottunk ki a nagyszobaba(8.emelet).2 zsakot meg elbirt volna,de mivel jarolapot raktunk le,el tudtuk jatszani a ragasztoval a maradek egyenetlenseget.
A szoba kozepen volt egy 1,5m x 2m es tekno,a 2,5m es vizmertek alatt atfert a kezfejem....
3,5 eve csinaltuk,meg megvan a padlonk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!