Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Nagyjából mennyibe kerülhet...

Nagyjából mennyibe kerülhet ez a lakásfelújítás?

Figyelt kérdés

Szóval egy 100nm-es budai lakást szeretnék felújítani. A falak nem penészesek, jó állapotúak, viszont egy teljeskörű lakásfelújítást szeretnék kérni lakberendezéssel. Esetleg valakit tudnátok ajánlani? És ez így mennyibe kerülne?

Amit szeretnék:

-új laminált parketta

-festés

-új ajtók

-álmennyezet egy 20nm-es helyiségbe

-és persze bútorok

nem szeretnék sok bútort, szeretném, ha NAGYON minimalista lenne

kb. így:

[link]

[link]

szóval valami ilyesmit. szerintetek ez mennyiből jönne ki?

2020. jan. 31. 00:02
 1/7 anonim válasza:
52%
Mi most fejeztük be az építkezést, van némi rá látasom, ez így kb. 2.5m Ft alaphangon.
2020. jan. 31. 05:52
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
A teljeskörű felújításba semmi gépészet nem tartozik? Fűtés (radiátorok)klíma, villanyszerelés, hogy a konnektorok ott legyenek, ahol szükséges, és annyi, amennyi szükséges, vizesblokkok-csaptelepek-burkolatok?Én egy 39 m2-es lakás nem teljeskörű (parkettacsere nem volt, villanyszerelés minimális)nyílászárócsere nem volt. 3 millióból jött ki, úgy, hogy nagyon sokat dolgoztam rajta én is,mire minden a helyére került.Szóval 100 m2 az szerintem arányosan több lesz.
2020. jan. 31. 08:02
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

Mi nyáron újítottunk fel, egy 36 nm-es házat.

Csak anyagköltség volt, a legtöbb dolgot (az általad felsoroltak közül az ajtók kivételével mindet) magunk csináltunk.

A költségeink arra amit te is írsz:

- új parketta: nekünk 70.000 forint volt, attól függ milyen parkettát nézel pontosan

- festés: 40.000 ft., ez tényleg csak a festék plusz az eszközök, árajánlatot erre még kértünk, 200.000 ft-ot mondott egy ismerős, igaz abban csiszolás és glettelés is benne lett volna

- új ajtók: nem tudom, itt bejáratira vagy beltérire gondolsz, nekünk az összes ablak + a bejárati ajtó cseéje 400.000 volt, itt az ember meg is csinálta, tehát ez már munkadíjjal együtt

- álmennyezet: mi a lapokat ingyen kaptuk egy ismerőstől, de ezeknek az árát könnyen megnézheted, a praktiker webshopjában is van egy csomó féle, a felrakás nem egy nagy dolog, én nem hívnék rá embert, 2 vagy 3 délután alatt készültünk el az egész házzal

Bútoroknál rengeteget számít, hogy milyen igényeid vannak. Nekünk a bútorozás 1millió környékén jött ki (nagygépek ebben nincsenek benne), és nem vettünk különleges, drága bútorokat, a 98%-uk IKEA vagy Praktiker szerzemény.

2020. jan. 31. 09:27
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
#3 vagyok, ha esetleg neked ez segítség, akkor kérdezz és tudok írni a többi költségről is, vezettünk minden kiadást :D
2020. jan. 31. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Ezek a dizájn bútorok alapból több milliós tételek.

Lehet ilyet a jisk-ből is összepakolni

A teljes körű felújítás az tényleg az amit előttem írtak (komplett gépészet, szellőzés, villany stb), amit te szeretnél az kenjük be sárral.

2020. jan. 31. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Illene ilyenkor vezetékcsere, fürdőfelújítás, amit mások is mondtak ez kb a tisztasági festés szintjét haladja csak meg.

Laminált parketta: 5000-8000 Ft / nm munkadíj + anyag

Festés: gletteléssel 1000-1500 Ft / nm falfelület

Új ajtó: 50 000 - 120 000 / darab + 10 - 15e beszerelés

Álmennyezet: 100e kb a 20 nm-re

Bútor.....

Szerintem ez úgy 3 millió körül fog megállni, Buda szép szorzó minden melósnál.

2020. febr. 1. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, és azt kihagytam, hogy a leminált parketta akkor ennyi, ha le lehet tenni, értsd jó az alap. Régi parkettára nem illik tenni, ha viszont rossz az aljzat akkor azt újra kell padloponozni, az még sacc 3000-4000 Ft / nm.
2020. febr. 1. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!