Épitett zuhanyzó segitség. Egy kérdés?
Olyanok véleményét kérném akik csináltak már épitett zuhanyt, vagy van valami ismeretük hozzá.
Fürdőnkben a kád helyére épitünk eggyet, de egy pontban elakadtam. A sarkokban egyértelmű a hajlaterősitő szalag, mint vizszigetelő de mi van a falakkal? kéreztem egy két embert akinek valamilyen szinten köze van a lakás és fürdő felújitásokhoz de eltérőek voltak a válaszok.
Tehát arra lennék kiváncsi, hogy a csempe felrakás előtt a falakat (tégla fal) a zuhany belső oldalán be kell kenjem ilyen folyékony vizzáró, vaiztaszitó réteggel (nem tudom a ponto megnevezését), vagy nem szükséges? Volt aki azt mondta be kellene, de mondták azt is, hogy nem szükséges mert elég ha csak a flexibilis fugázót használom, hiszen az sem engedi át a vizet.
Vélemyények?
Gondolom már kész vagy vele, de én is megírom.:)
Zuhanyzót csináltam és én is kikentem a vízzáró réteget a falra fél magasságig (kb 1 méterig) és az aljzatra is, ez pár hónapja történt és úgy tűnik jól sikerült, nálad mi a helyzet? Hogy sikerült?😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!