Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Érdemes radiátoros fűtés...

Érdemes radiátoros fűtés helyett padlófűtést kiépíteni?

Figyelt kérdés

B30-as téglából épült ház. Eddig kályhával volt fűtve, gáz sincs bekötve.

Padlóburkolat sok helyen nincs, ahol meg van az úgyis kuka lesz.

Hány százalékkal drágább maga a kiépítés padlófűtés esetében? Szigetelés egyáltalán nincs, de mindkettő esetben megfelelő mértékben lesz.

Padlófűtés egészségre gyakorolt hatása milyen? A port lebegtető dolog elvileg urban legend. De mindenhol mást mondanak, így nem tudom mi igaz. A másik, hogy a lábnak állítólag nem tesz jót, ha melegítve van. Mert a testünk ahhoz szokott hozzá, hogy a talaj mindig hidegebb.

Én a radiátor ellen vagyok, mert szimplán nem tetszik, ráadásul hasznos helyet is foglal.

2019. dec. 21. 12:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha már így az egészségügyi részre terelődött... Visszereknek nem jó.
2019. dec. 23. 06:34
 12/13 anonim ***** válasza:
48%

Angol tudósok szerint...

Padlófűtéses lakásban lakó, tíz viszeres lábú angolból hat, az négy.

Mit árt télen a 28°C-os fokos padló télen, és mit a 60°C-os aszfalt nyáron?

Hagyjuk már ezeket a kitalációkat!

Aki idegenkedik tőle az ne csináltasson padlófűtést. ...és pont. Ha nincs benne annyi, hogy bevalja a félelmeit akkor ne terjesszen téveszméket.

150 éve a vasúttól féltek az ilyenek. "A sebességtől megáll az emberek szive!" Mondták.

50 éve a TV akarta vakságba taszítani az emberiséget.

25 éve meg a mobiltelefonról terjedt, hogy agytumort okoz.

Úgy látszik most a padlófűtés a soros. Nem lehetne inkább az 5G?

2019. dec. 23. 18:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Nyugi. Nálam is van padlófűtés. TV nézéskor pedig felrakom egy kis sámlira a lábam. Mert a gravitáció is rossz a visszérnek. Ez csupán fizika...
2019. dec. 23. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!