Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Schell szelepes wc, vagy fali wc?

Schell szelepes wc, vagy fali wc?

Figyelt kérdés
Felújítjuk a wct. Falon kívüli felső vagy alsó tartály semmiképpen sem szeretnénk,nyáron párásodik,porolódik,fujfujfujj. A fali wc mellett szól az igen halk működés, a nagyon könnyű takaríthatóság,hogy vízhiány esetén lehet még egyet öblíteni,hogy nem függ az öblítés erőssége a hálózati víznyomástól,hogy nem muszáj 3/4 es csövet kiépíteni. Ellene a magas ár,meg az,hogy ha az öblítő vagy a töltő szelep elromlik,azt még a nyomólap levételével lehet cserélni,de ha az egész tartály vízköves,az bizony bontással jár. A szelepes megoldás mellett szól az olcsóbb ár, az igen kevés meghibásodási lehetőség,a a nagymértékű víztakarékosság. Ellene,hogy 3/4 es csövet kell kiépíteni,és hogy függ a víznyomástól (bár nálunk elég nagy szerencsére).Meg,hogy hangosabb,mint a fali wc. Bocsánat a kisregényért,nagy dilemmában vagyok.Kérlek,segítsetek!
2019. dec. 16. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rajtad kívül senkinek sem jut eszébe a schell szelep.

Te pedig már hónapok óta ezen pörögsz..

2019. dec. 16. 23:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Schell szelep van a tavasszal vásárolt lakásban...a tavaszra tartályt fogunk szereltetni.

Nem jó megoldás a schell-szelep,(mondjuk monoblokkos wc sem kéne).

2019. dec. 17. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi bajod az alsó tartállyal. Nekem olyan van, kényelmes használni. Amikor egyébként is pucolod a wc-t, letörlöd a tartályt is. Nem párásodik, nem porosodik extrém módon. A fali wc egyáltalán nem halkabb, hacsak nem raksz be hangszigetelést. Ott is megjelenik egy perem, amit pont annyi macera takarítani, mint a tartályt. A schell szelepes wc-vel az a baj, hogy hajlamosak az emberek túlságosan takarékosan használni, eldugul a wc. És nyomásfüggő és hangos.
2019. dec. 17. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Te nagy tévedésben vagy ,hogy nagy nyomás kell.

Hát nem.A hirtelen bezúduló víz viszi el a "tereméket "

A tartályból kifolyó víz éppen elegendő.

2019. dec. 31. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!