6pounder kérdése:
Van egy 2002-es 1.3-as 16 szelepes Suzuki swift-em, amiben elromlott az ablakemelő. Tudnátok segíteni valahogy?
Figyelt kérdés
Direktben rákötöttem a 12V-ot és úgy működött, szóval motorikusan nincs benne hiba. A vezetékeket átnéztem az ajtócsatlakozójától egészen a motorig, de szakadást nem találtam. A kapcsolót is kipróbáltam, az is jó. Mi lehet a gond, esetleg ha van hozzáértő, melyik vezetéknek kéne lennie a betápnak?2018. máj. 2. 14:24
1/3 anonim válasza:
Autó villamossághoz értő szerelő,vagy szak műhely tud segiteni .
2/3 anonim válasza:
A kormány alatti biztosítéktáblán van egy hőkioldó az ablakemelőhöz. Egy kis lyukon keresztül kell megnyomni.
3/3 anonim válasza:
Nem értem. Van annyi szakmai rálátásod, hogy nekiállsz tematikusan hibát keresni. Ez jó. Eljutsz odáig, hogy leellenőrzöd a motort, átnézed a vezetékeket a csatlakozókat, megállapítod, hogy nincs szakadás. Aztán kipróbálod a kapcsolót is. Gyakorlatilag az ablakemelő áramkör valamennyi elemét leellenőrzöd. Mindössze annyit nem nézel meg, hogy az egész rendszer kap-e áramot?
Pedig szerintem 10 emberből 10 azzal kezdené......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!