Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Az erkely ajton Jön be a...

Az erkely ajton Jön be a hideg valószínű a zárral lehet baj, Szerintetek mit lehetne vele csinálni? Képek lent

Figyelt kérdés

Cserélni kellene az egész ajtót vajon?

[link]

[link]

2019. dec. 10. 19:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ahogy többen írták előttem, de nem érted meg, hogy egy ajtó előtt mindig hidegebb lesz, akármilyen új, mert rosszabb szigetelő a falnál. Szájbarágósan a lehetőségeid:

- legjobb és legdrágább megoldás az új nyílászáró

- még senki nem írta, de sokat segítene ha a tulaj asztalossal passzíttatná a nyílászárót, így kisebbek lennének a rések. Ha már ott az asztalos, tegyen bele egy bemart gumicsíkot, így a hőszigetelő képessége már közel lesz egy új ajtóéhoz

- legolcsóbb megoldás a felragasztott szilikon csík, ez is jelentősen feljavítja a szigetelő képességet (nem fújna be a szél) ha jól van felrakva. Ez párezer FT és magad is megcsinálhatod

2019. dec. 11. 10:36
 12/13 A kérdező kommentje:

Jaj mar ertem.

De azt akkor sem hogy a 4es eloszor azt irta hogy neki az uj nyilaszaro oldotta meg a problemat aztan lejjebb meg azt irta ,hogy az sem jo, szoval kicsit mintha maga ellen beszelt volna. De mindegy mar ertem!:) koszonom

2019. dec. 11. 11:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele, mert belekeveredsz.

Egyszerűre: egy régi vacak szelelő erkélyajtónál a legjobb egy új ajtó. Mert jobban szigetel az üveg is. Viszont egy jól szigetelt új fal, még mindig többet tud sokkalta, mint egy új ajtó.

De többet ne kérdezz rá........inkább töröld ki a buksidból.

2019. dec. 11. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!