Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Nagyfeszültségű vezeték...

Nagyfeszültségű vezeték átvágása sérülés nélkül?

Figyelt kérdés
Egy ismeretlen eredetű (feltehetőleg) feszültség alatt lévő régi vastag vezetéket mivel lehetne elvágni úgy, hogy ne szenvedjek sérülést? Kósza vezetéket találtam a padláson, ami ellen a közös képviselő nem csinál semmit, mert szerinte az egy régi vezeték, nincsen benne már áram.. szerintem viszont van, ezért szeretném elvágni. Elegem lett, hogy nem vesznek komolyan! Elműt nem akarom kihívni, mert ha kiderül, hogy annó valaki lopott azon keresztül, rám verik a balhét. Milyen ötleteitek vannak?

2019. nov. 27. 23:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Én csak a közös képviselőt sajnálom...
2019. nov. 28. 14:50
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon túlagyalod ezt szerintem. Menj el dolgozni,vagy keress másodállást inkább,ha ilyen sok időd van.
2019. nov. 28. 15:09
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Az lenne nagy poén, ha kiderülne, hogy a ház főkábelét vágnád el,amin bejön az áram a házba. És mindenkinél, köztük nálad is elmenne az áram.
2019. nov. 28. 16:09
 14/18 bamboochatheone ***** válasza:
83%

Az hogy működik hogy az árammal átjárt vízből kivált csepp téged megráz? Villanyszerelő vagyok de ezt sajnos nem értem. Okosíts!!!

Miért is zavar az a kábel amit alapból nem látsz?!

2019. nov. 28. 17:27
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Tuti troll a kérdés a válaszaiból elnézve, vagy csak simán elmebeteg a kérdező. Nem tudom melyik a rosszabb.
2019. nov. 28. 18:13
 16/18 anonim ***** válasza:
78%
Rendes szakember amúgy nem vág át többeres vezetéket egyszerre. :D
2019. nov. 28. 19:01
 17/18 bamboochatheone ***** válasza:
67%
Szép is amikor a fogónak a vágóélét lehegeszti a kábel. :D
2019. nov. 28. 19:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Kizárólag a lakásodban, a mérő utáni vezetékekhez van közöd. Az osztatlan közös tulajdonú területen lévő kábelekhez semmi közöd, nem is nyúlhatsz hozzá.

Ha megteszed, akkor a javítás költségét rád fogják verni.

Nem értem, néhányan honnan veszik a bátorságot, hogy szaktudás nélkül, jogtalanul, önhatalmúlag nekiállnak matatni elektromos vezetékeket.

Ha az a méretlen bejövő, akkor nagyon csúnyán is lehet járni...

2019. nov. 29. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!