Nagymamámnak villanyt újítanak, de a szaki azt mondta, hogy vannak szakaszok amiket felesleges mert évek óta működnek és fognak is. Nekem a problémám, hogy sima MCU vezeték van bevakolva? . Mivel nem vagyok szaki nekem nehezen hisz.
Én úgy vagyok vele, hogyha fizetek, akkor csinálja meg rendesen, és cserélje ki az egészet.
Lehet hogy csak lusta vésni...
Elképzelhető.A mamád elmondta mit szeretne villannyal a jövőben üzemeltetni,és azt elbirja meglévő vezeték .
Pl a szobákban mi is hagytuk,mert ott nem fog lenni mosó,mosogatógép,de villany tűzhely sem .
Az elektromos rásegítő fütést sem tervezzük .
Eladásnál jobban hangzik, ha ujra van szerelve a villany, mint az , hogy csak ott cseréltek kábelt ahol muszály volt.
Ettől függetlenül a péztárca vastagsága dönt mindig.
Sima MCU bevakolva, az nem jó.
A régi, de "ez még egész jó" cseréjének is volna értelme, mert semmi sem tart örökké, és a szocializmusban a technológia az olyan volt, hogy lehetett volna a véletlenszám-generátor alapja. Egy 30-40 éves vezetéken a szigetelés már egészen más, mint ami régen volt. Nyilván 230 V-on ebből még 100 évig nem lesz baj, ez már csak olyan, mint autón a gumi. Az olcsóra is rá van írva, hogy téli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!