Társasházba melyik megoldás jobb szerintetek?
#15-ös vagyok. A házunk 60 m2, vályog, csak 5 helyiségből áll, mindegyikben parapetes konvektor van, és ahogy most visszaemlékszem a fűtésre, pontosítanék:
2 helyiségben történt sima csere, a harmadikban nem volt fűtés, a fal sem volt kifúrva, de a helye szerepelt az eredeti tervrajzon, és csövek is voltak, és végül a maradék kettőben történt teljeskörű bevezetés mindennel együtt!
Abba a kéménybe a lentebb lakóknak milyen fűtésük van bekötve? Ez a legfontosabb!
Mondjuk ha senki nem használja lentebb sem,az lenne a legjobb! Én pl pár tízezerért vennék egy kandallót+ csövet,lyukat ütnék a kéményen,-és már másnap fűtenék is!
Ha lentebb valakinek is van gázüzemű bármi bekötve,akkor nem csak tilos,hanem veszélyes is a vegyestüzelést rákötni!
Olajkályhát meg mindenképp felejtsd el!
21: A MIKA kazán is parapetes.:)
Tehát ahol eleve parapetes konvektor van, annak a helyére tudod berakni.
20: Tényleg. Klíma.
Én a biokandallót szeretném magamnak, tudom, hogy az nem gazdaságos, látvány célokra és kiegészítő fűtésnek jó, tehát attól függ, mire használják a nem fűtött szobának a legtávolabbi részét, ahova kerülhetne, mert ha heti 2-3x lenne benne 3-4 órán át fűtve, akkor az nem sok azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!