Mit ajánlanátok kinél, vagy hol leher/érdemes megtanulni a szobafestő szakmát?
"csak Pesten van tanfolyam..."
Ha nem azt akartad írni, hogy pesti tanfolyam érdekel akkor jó nagy marhaságot állítottál.
Mert rengeteg helyen van tanfolyam.
Mi a terved a szobafestő szakmával?
Ha ebben szeretnél dolgozni akkor el kell végezned egy OKJ-s képzést, hogy legyen róla papírod.
Hacsak saját magadnak szeretnél dolgozni, akkor menj el egy festő mellé segédmunkásnak és ott megtanulod.
De sem tanfolyam nincs (ennyit arról, hogy VALÓJÁBAN ki beszél ostobaságokat), sem a festők nem hajlandóak tanítani.
Hadd ne mondjam mim kivan már azzal, hogy amit az ember szeretne megtanulni, nem hagyják!!!
Te állítasz hülyeséget, sőt még meg is akarod magyarázni.
Baján lakom itt minden évben indítanak iskolai képzést.
De ha bepötyögnéd a Googleba akkor csomó lehetőséget kiad.
Ne beszélj már ennyire félre, ennyire égbekiáltó hülyeségeket! Ha mondom, hogy utánanéztem és nincs tanfolyam, egyes egyedül csak az a Kapos 2007 meg valami Oktat60 indít képzést, de azok is azt mondják, ha nincs meg a megfelelő lélekszám, akkor egyedül Budapesten tartják meg az órákat. Tehát nincs képzés! Hagyjuk már ezt a hülyeséget!
Festők meg csesznek tanítani. Mindegyiknek megvan a saját oja/baja miért nem. De a lényeg sajnos az, hogy nem.
:(
Az hogy minimum 10főb kell az nem azt jelenti hogy csak pesten lesz.
Kicsit jobban is utánanézhetnél mielőtt neki állsz okoskodni.
Tessék kikerestem neked :
A gyakorlati oktatás pedig a preceptum kft tartja.
Ismerem a tulajdonosát tőle tudom, hogy minden évben indul.
De rögtön a google még adott találatokat rá
Ezen kívül van még jó pár ami nem pesti ha lusta vagy kikeresni szívesen belinkelgetem neked.
Én szívesen tartok gyakorlati oktatást és ösztöndíjat is fizetek ha találsz OKJ-s tanfolyamot. Ráadásul restaurátorok mellett dolgoznál, úgyhogy nem csak
glettelgetnél meg teddizgetnél, hanem itt az enyvesfestéstől a masszamunkáig mindent megtanulhatsz és egy "kicsivel" többet tudsz majd mint egy most végzett, mert a műemléki terület sokkal bonyolultabb téma mint egy új építésű lakás kifestése. Ez persze nem jelenti azt, hogy mázolni vagy tapétázni nem fogsz tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!