Ismerőseid (vagy akár te/ti) kifizettek 150. 000 forintot két 4x5-ös szoba gletteléséért és két rétegben festéséért? Vagy hasonló? Két (mondjuk hosszú,10 órás) munkanap volt.
"egyenletlen" pl sok a karistolás, nincsen szépen összecsiszolva,odateszek egy vízmértéket és átlátok alatta!
Tudom kőműves nem csinálta szépen ... De ki lehet akár ~1 cm is javítani. Ha ezt megcsinálja, akkor szépen glettel. Két festés között szoktunk, flekkolni. Ugyanis az első sor festés jobban ki hozza a hibákat! De ha nagyon akarsz kekeckedni, le is lámpázhatod. Ha így dolgozott, bizony nem is kért sokat!
"munkanap, munka, szakmunka, szakmunkás, vállalkozó, egyéni vállalkozó, szobafestés, festő, munkadíj"
Ezt írtad! Létszámról sehol egy szó!
Hát figyelj, ebből az anyag kb 30 ezer volt, üzemanyag meg az eszközök kopása legyen 10-20 ezer. Akkor maradt 100 ezer a munkadíj.
El lehet kèrni ennyit èrte, nehèz meló.
Èn speciel nem fizetnèm ki, mert meg tudom csinálni magamnak, de ha másnak kellene csinálnom nem mondanèk kevesebbet.
Jaj kedves kis troll 70%-os... :) Mintha nem látnád... :) Tudom, hogy direkt írod, de csak, hogy legyen egy jó napod, hogy valaki reagált a kekeckedésedre, megsúgom: a vállalkozó és a szobafestés között találod. ;)
Értelmeseknek: a glettelés (igen, így már elmondhatom, hogy szépen dolgozott) ennyire drágító tényező?
"Jaj kedves kis troll 70%-os... :) Mintha nem látnád... :) Tudom, hogy direkt írod, de csak, hogy legyen egy jó napod, hogy valaki reagált a kekeckedésedre, megsúgom: a vállalkozó és a szobafestés között találod. ;)"
Nem vagyok troll! Csak biztosra akartam menni, nem akartalak tudatlansággal meggyanúsítani!
Az, hogy valaki EV még nem jelenti azt, hogy nincs/nem lehet alkalmazottja!
Nem tudom hogy mit okoskodsz kérdező, ilyen szétszórt, magyartalan bugyuta kérdést én is ritkán láttam...
Egyébként ha sokallod, miért nem festetted ki magad?
Kedves Kérdező, ez annyira baráti ár, hogy szívesen elkérném a festőd elérhetőségét, még az utazását is fizetném, vagy alváslehetőséget is biztosítanék neki, kajával együtt. Különösen, ha szépen dolgozik.
5 éve már többet fizettem 2 szobáért úgy, hogy az anyagot én vettem.
(Pest megye, pesti oldal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!