Kerítés festéshez vettem festéket okker színű van ráírva. Én azt hittem világosbarna lesz, de konkrétan olyan mint a híg fos. Mit kell hozzá keverni, hogy vagy világosbarna, vagy sötétbarna legyen?
"Vidd vissza és cseréltesd ki barnára."
A bontott 5 literes festéket kizárt hogy visszavegyék.
Úgy értettem, hogy van 5 db literes festék, amiböl négyet vissza lehet cserélni. Ha egy 5 literes, akkor az más.
Kérdezö: igazán nem tudsz sokat csinálni, normális szinü nem lesz. Próbálkozhatsz sötétbarnát adni hozzá, és kikísérletezni, milyen arányban kell keverni, hogy hasonló legyen, mint amit akarsz, de okkerböl kiindulva nem lesz sosem szép barna belöle.
A kis kiszerelés valóban más.
Szerintem kezdd el hirdetni vaterán, jófogáson.
Amennyit hozzá kellene keverni, hogy használható (szép) legyen annyiból veszel 5 liter barna festéket.
Én a helyedben kipróbálnám, hogy milyen árnyalatot mutat szárazon. Akár egy fadarabon, vagy bárhol.
Amúgy ebből barna már nem lesz. Szerintem ha citromsárgát keversz bele, akkor sárgább árnyalatú lesz, pirossal narancsosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!