Világosbarna vagy pedig sötétbarna a szemszínem? Sötétbarna vagy pedig fekete a hajszínem?
1.) A szemeim fényben mindig világosabbak, sötétebb helyeken pedig mindig sötétebbek. Emiatt nem tudom eldönteni, hogy milyen is a szemszínem valójában. Mit gondoltok: világosbarna vagy pedig sötétbarna a szemszínem? Esetleg a kettő között van? (közepes barna?)
Fényben:
Sötétebb helyeken:
Miért változik a szemszínem? Mi lehet az oka? Amúgy legtöbbször mindig sötétebb, csak néha szokott világos lenni. Ennek mi az oka? Szerintetek melyik áll nekem jobban: a világosabb vagy pedig a sötétebb?
2.) A hajam fényben mindig sötétbarnának tűnik, sötétebb helyeken viszont már feketének. Emiatt nem tudom eldönteni, hogy milyen is a hajszínem valójában. Mit gondoltok: sötétbarna vagy pedig fekete a hajszínem?
Köszönöm a válaszokat előre is! Nagyon kíváncsi vagyok. :)
Hülye kérdésre kreatív válasz.
Sötétben minden tehén fekete, te is sötétebb vagy (mindenféle értelemben).
Világosban kell nézni a dolgokat. A pofázmányos képen ahol sötétebb helyen vagy ott értelemszerűen sötétebb, ahol világos helyen vagy, ott világosabb lesz minden. Fényben kell nézni mindent.
Hátha te is megvilágosodsz a sok ostobaságod után.
"Szerintetek melyik áll nekem jobban: a világosabb vagy pedig a sötétebb?"
Nem mindegy???? Kivájod a szemed és másikat raksz helyette be??
Miért kell ilyen bunkón és lekezelően válaszolni? Feltettem két kérdést, erre eléggé lekezelő választ kaptam. Szinte számítottam erre.
Normális válaszokat kérek!
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de aranyos vagy :D
Amúgy én mindkettőt sötétbarnának mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!