Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Bézs falhoz mi illik?

Bézs falhoz mi illik?

Figyelt kérdés
A mennyezet fehér 3 fal pedig bézs színű lesz, viszont a negyedik fal ahol a tv lesz oda más szint szeretnék. Mi illik a bézshez? (világos barnás bézs)
2019. szept. 29. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag bármi. Függ a lakás stílusától, további színektől a lakásban, a bútoroktól.
2019. szept. 29. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Én azt a falat fehérre festettem, nagyobbnak tűnt tőle a tér, mert olyan lett, mintha a mennyezet meghosszabbítása lenne.

(A többi fal napsárga volt.)

2019. szept. 29. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem az almazöld+sötétbarna+fehér kombó nagyon bejön.

De barack sem lehet rossz.

2019. szept. 30. 00:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Itt lehet jó hangulatokat keresni: [link]

Leggyakrabban valami kicsit vagy sokkal sötétebb barnát szoktak mellé rakni, de illik hozzá szinte bármi. Trendi pl. a türkiz, sötétkék, levendula-lila, vagy a pirosnak az a lazac/korall fantázianevű koptatott-narancsos változata... Ha gyári szín volt, biztos találsz a festékboltban olyan szóróanyagos színkártya-csomagot, amiben egymás mellé lapozhatod a te színed egy másikkal. Ha nem, ki is lehet kölcsönözni letétért cserébe egy NCS színskálát (pl. [link] ), aztán agyalhatsz rajta egy napig, majd a kiválasztott színkód alapján kikeverik a számodra tökéletest.

2019. szept. 30. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!