Mennyit fogyaszt egy kb.6KW-os elektromos kazán?
8-10!
Nem vitatkozni akartam veled! Még véletlenül sem!
8/10/12 Szia! Én egy 50m2-es kis házat szeretnék elektromos kazánnal fűteni, szigetelt alul, felül, oldalt és új nyílászárók, padlófűtés kiépítve. Szóval elgondolkoztam rajta komolyan. Tudnál esetleg egy éves össz kW fogyasztást írni? Tudom ebben nem csak a fűtésed van, de én is minden mást villany segítségével fogok megoldani.
+ - támpontnak jó lenne.
Nagyon szépen köszönöm!
Szia #13!
persze, szívesen.
Elszámolási időszak 2019-2020 elszámoló számlám szerint az összes fogyasztás 6668 kWh.
Elszámolási időszak 2020-2021 elszámoló számlám szerint az összes fogyasztás 8050 kWh.
Elszámolási időszak 2021-2022 elszámoló számlám szerint az összes fogyasztás 10088 kWh.
Elszámolási időszak 2022-2023 elszámoló számlám szerint az összes fogyasztás 7064 kWh.
Elszámolási időszak 2023.03.11-2023.09.30. elszámoló számlám szerint az összes fogyasztás 4464 kWh.
Ha jól emlékszem, 23. szeptemberében volt a quota bevezetés, és ezért van onnan egy rész számla az évre. Nm tudom most megnézni, hogy járunk a fogyasztással, de amint tehetem kiderítem, és majd még kiegészítem az infót.
Remélem hasznát veszed az infónak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!