Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Miért olyan nagy divat a...

Miért olyan nagy divat a járólap, mikor kemény, hideg, és a fúgáiban megtelepszik a kosz meg a baci?

Figyelt kérdés
2019. szept. 16. 00:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18%
Ez pl. BŰN RONDA!!
2019. szept. 24. 17:01
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

#3-as és #9-es vagyok. Hát ha nem is bűn ronda, de nekem se kéne, egyrészt nekem például túl sötét, másrészt ha már laminált padlót mintáz, akkor az legyen is tényleg laminált padló, ne egy olcsó imitátor, ez ugyanolyan, mint például egy klóntelefon: valakinek nincs pénze iPhone X-re, akkor tized annyi pénzért vesz egy Ulefone X-et, ami külsőre ugyanúgy néz ki, de nagyon olcsó és megbízhatatlan!

Amúgy a felület megmunkálása miatt lehet, hogy valaki számára műanyag hatású a laminált padló, de amúgy tényleg fából van, konkrétabban farostlemez vagy legalábbis valami hasonló! És ha egy parketta vastagon van lakkozva, akkor annak a tapintása is lehet műanyag-hatású, csak matt helyett fényes!

2019. szept. 24. 23:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Ízlések és pofonok ugyebár... Nekem speciel a csilivili csempe randa meg a fehér járólap.

Ez nem laminált padlót mintáz, hanem valódi fát, ahogy a laminált padló is valódi fát mintáz, a fűrészporból préselt lapoknak aligha van ilyen mintája magától :) Egyébként van ilyen famintás csempe is, gyönyörű a fehér szerelvényekkel, csak jéghideg.

Az igaz, hogy a vastagon lakkozott parkettának nem a fáján, hanem a lakkján járkálunk, de hol van már az én parkettámról a lakk! :)

2019. szept. 25. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!