Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Polírozott már valaki sárgaréz...

Polírozott már valaki sárgaréz küszöböt? Ha igen, milyen lett? Házilag vagy szakemberrel?

Figyelt kérdés
2019. aug. 22. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sidol -al lehet felpolírozni.Ha kell többször is,de csili vili lesz. Keress rá a neten. Sidol
2019. aug. 22. 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

Én csiszolóvászonnal csináltam tükörre, utána lelakkoztam.

Ennek 5 éve és azóta is tökéletes.

2019. aug. 22. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A legegyszerűbb fogkrémmel bekenni, azután egy puha ronggyal felpolírozni.

Ha kész, színtelen lakkal befújod, majd próbáltok nem rálépegetni állandóan, mert lekopik.

2019. aug. 23. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
94%

A 2-es írta jól! Ott a pont!

Függ attól, milyen állapotban van a ráz lemez. Ha nagyon karcos, nagyon fekete, akkor finom 240 és 400 közötti számozású csiszolóvászon/csiszolópapír. Majd jöhet a polírozás. Részhez való paszta (rózsaszín) legkisebb kiszerelés kb. 700-1000 Ft között kapható. Ha nincs polírozó készleted, akkor a legegyszerűbb, fúrógépre kapható kb. 5000-6000 Ft. Ebben minden benne van, amire szükséged lesz (a gép kivételével)!

Én multigépeket használok, azokkal jobban hozzá lehet férni, aprólékosabban lehet dolgozni.

A végén pedig le lehet lakkozni! Akkor sokáig szép marad.

2019. aug. 28. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!